Monimuotoiset saneeraustyöt Muuramesta käsin

Ota yhteyttä!

Maalaus- ja rappaustöihin sekä rakennussaneeraukseen erikoistunut Muuramessa sijaitseva yrityksemme tekee monimuotoisia saneeraustöitä Jyväskylän ja koko Keski-Suomen alueella. 

Tiivistyskorjaukset ja kapselointi

Vanhoihin rakenteisiin on usein jäänyt paljon ilmavuotoja rakentamisen aikana, joiden kautta korvausilma on tullut sisään. Ongelma on rakenteiden kautta kulkeutuvat epäpuhtaudet sisäilmaan.

Pitkällä aikavälillä ilma on virrannut rakenteiden läpi ja eristeisiin on jäänyt kaikki ilman epäpuhtaudet. Rakenteissa on syntynyt kosteudesta johtuvia homevaurioita. Näitä mikrobeja ja niiden aineenvaihduntatuotteita ilma kuljettaa sisään huoneilmaan.

Myös maaperän radon, mineraalivillakuidut ja muut epäpuhtaudet pääsevät mahdollisesti kulkeutumaan sisäilmaan. Korjaustapa, käytettävät materiaalit ja tuotteet, joilla korjaus tehdään, valitaan aina tapauskohtaisesti kohteen ja rakenteen soveltuvuuden mukaan.

Muut työt 

Tarjontamme 

Yrityksemme tekee jo kolmannessa polvessa lattioiden maalaus- ja pinnoitustöitä, maalaus-, tasoite- ja rappausurakointia, entisöintikunnostuksia sekä julkisivutöitä. Voit tutustua töihimme kuvagalleriassa.
Palvelemme Muuramesta käsin Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa.

Tutustu yritykseemme