Vaativat entisöintikunnostukset 
Keski-Suomessa

Ota yhteyttä!

Jo yli 50 vuotta toiminut yrityksemme hoitaa vaativat entisöintikunnostukset rautaisella ammattitaidolla Muuramesta käsin Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella.

Kokonaisvaltaista työskentelyä 

Entisöintikunnostukset ovat tärkeä osaamisalueemme, joista meillä on pitkä ja vankka kokemus. Vuonna 2019 valmistui Alvar Aallon suunnittelema Keski-Suomen museon peruskorjaus. Vuonna 2022 valmistui entisöintikunnostuksen kohteemme Jyväskylän Yliopiston (B-rakennus) kirjaston peruskorjaus. Tämä kohde voitti samana vuonna Arkkitehtuurin Finlandia-palkinnon. Viimeisin entisöintikunnostuksen kohteemme on Cygnaeuksen koulun peruskorjaus Jyväskylässä. Jokainen entisöintikunnostus vaatii tarkkaa kädenjälkeä sekä huolellista työskentelyä työn alusta sen loppuun asti. Selvitämme tarkkaan vanhojen alustojen koostumuksia. Työskentelyssämme kunnioitamme aina vanhaa ja perinteitä. Valitsemme huolella kohteeseen sopivimmat materiaalit, jotta lopputuloksesta huokuu entisajan ilme ja tunnelma. Entisöintikunnostukset ovat ennen kaikkea aitoa käsityötä, jossa korostuu tekijän ammattitaito ja osaaminen. 

Kun entisöintikunnostusta tehdään, käsitellään seinät, katot, julkisivut, kalustot, ovet, ikkunat ja lattiat. Tästä syystä kunnostus on aina kokonaisvaltainen urakka, joka vaatii suunnitelmallisuutta ja ammattilaisen tietotaitoa. 

Entisöinti on kulttuurihistoriallisesti merkittävää työtä 

Antti K Oy on erikoistunut vanhojen kulttuurihistoriallisesti merkittävien rakennusten entisöinteihin, joissa on ollut myös museovirasto mukana. Tällaisia kohteita ovat olleet muun muassa Jämsän kirkko, Jyväskylän Aalto Alvari, Jyväskylän virastotalo, Jyväskylän Yliopiston U2-urheiluhalli, Keski-Suomen museo ja Jyväskylän Yliopiston (B-rakennus) Kirjasto.

 

Entisöinti on aina kulttuurihistoriallisesti merkittävää työtä. Jokainen rakennus on arvokas muisto menneisyydestä, mitä meidän pitää suojella ja vaalia. Tästä syystä entisöintikunnostus on tärkeää tehdä ajoissa. Mikäli rakennus päästetään huonoon kuntoon, sitä on myöhemmin enää vaikea entisöidä ja kunnostaa ja samalla korjauskustannukset voivat nousta huimasti. Me kerromme mielellämme lisää entisöintikunnostuksesta.

Tutustu tarjontaamme

Yrityksemme tekee jo kolmannessa polvessa entisöintikunnostusten lisäksi maalaus-, tasoite- ja rappausurakointia sekä julkisivutöitä. Kohteemme vaihtelevat asuintaloista kirkontorneihin. Lattioiden maalaukset ja pinnoitukset kuuluvat myös tarjontaamme. Voit tutustua vuosien varrella tehtyihin töihimme kuvagalleriassa. Palvelemme sinua mielellämme Muuramesta käsin Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella. 

Lue lisää yrityksestämme