Maalausurakointia monenlaisiin kohteisiin! Toimimme Muuramesta käsin ympäri Keski-Suomea

Ota yhteyttä!

Jo kolmannessa polvessa toimiva yrityksemme tekee maalausurakointia Muuramesta käsin Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Toteutamme vaativatkin maalausurakointityöt sovitun aikataulun ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Paikallinen, ammattitaitoinen henkilökuntamme ja oma kalustomme muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tehokkaat ja toimivat ratkaisut. Käytämme työssämme mahdollisimman paljon Suomessa valmistettuja, huippulaadukkaita tuotteita. Meiltä saat työllemme takuun.

Maalausurakoinnin vaihtelevat kohteet 

Tarjoamme maalausurakointia seuraaviin kohteisiin:

  • uudisrakennukset ja korjauskohteet

  • liike- ja toimistotilat

  • julkiset rakennukset: koulut, päiväkodit, palvelutalot, kunnantalot

  • asuintalot: omakoti-, kerros- ja rivitalot.

Mikäli tarvitset ammattitaitoista maalausurakoinnin tarjoajaa, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Työskentelemme joustavasti ja asiakaslähtöisesti sekä korkealaatuiseen työnjälkeen panostaen. Meillä on rautainen ammattitaito erityisesti julkisten rakennusten maalaus-, tasoite- ja rappausurakoinneista sekä saneerauksista. 

 

Kerro siis minkälaiseen kohteeseen tarvitset maalausurakointia!

Kokonaisvaltaista maalausurakointia 

Maalausurakointiimme kuuluu maalaus-, tasoite- ja tapetointitöitä sekä myös muita työvaiheita sopimuksen mukaan. Onnistunut urakointi lähtee aina hyvin tehdystä pohjatyöstä. Pinnasta ei voi saada hyvää, jos pohjaa ei ole tehty kunnolla. Me panostamme aina huolella tehtyyn pohjatyöhön.

 

Meiltä löytyy laadukas kalusto, joka on myös edellytys onnistuneeseen työhön. Meiltä löytyy kymmenkunta tasoite- ja rappauspumppua, paineilmakompressoria ja maaliruiskua. Lisäksi kalustoomme kuuluu monenlaisia käsityökaluja ja -koneita, telineitä ja imureita. Nostimet vuokraamme tarvittaessa yhteistyökumppaneiltamme, mikäli projekti niitä vaatii.

 

Toimintamme lähtökohtana on aina tyytyväinen asiakas, joten huolehdimme siitä, että työnjälki on ensiluokkaista. Otamme kaikessa työskentelyssämme huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet. Näin saavutetaan haluttu lopputulos.  

Monipuoliset palvelumme 

Yrityksemme on erikoistunut maalaus-, tasoite- ja rappausurakointiin sekä saneeraukseen. Tarjontamme on monipuolista, ja siihen kuuluvat myös julkisivutyöt, entisöintikunnostukset sekä lattioiden maalaus ja pinnoitus

Kuvagalleria sekä referenssit kertovat vuosien varrella tekemistämme töistä. Palvelemme sinua luotettavasti ja osaavasti Muuramesta käsin Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella.