Julkisivutyöt
ja -saneeraukset
pitkällä
kokemuksella
yritykseltämme
Muuramesta

Ota yhteyttä!

Kolmannessa sukupolvessa toimiva yrityksemme on erikoistunut julkisivutöihin, joita teemme vankalla ammattitaidolla ja pitkällä työkokemuksella. Työskentelemme Muuramesta käsin Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. 

Julkisivutyöt 

Julkisivutöihimme kuuluvat:

  • maalaukset eri materiaaleille, kuten puulle, betonille ja pellille

  • rappaukset

  • pesut

  • suojakäsittelyt

  • antigraffiti-käsittelyt

Talon julkisivumaalaus on säännöllisesti tehtävä, vaurioita ehkäisevä ja talon ulkonäköä kohentava toimenpide.

Talon julkisivumaalaus, kuten rappauskin, on kohtuullisen haastava projekti, joka kannattaa jättää ammattilaisten tehtäväksi. Teemme pohjatyöt aina huolellisesti, jotta maali- ja rappauspinnasta saadaan mahdollisimman tasainen ja kestävä.


Julkisivupesu on nopea ja edullinen tapa pitää kiinteistö siistin näköisenä. Etenkin maalattujen pintojen maalausväliä voi helposti pidentää vuosilla, kun julkisivu välillä pestään.


Julkisivujen pesu, suoja- sekä antigraffiti-käsittelyt ovat nopeita huoltotöitä, jotka vaikuttavat merkittävästi kiinteistön ulkonäköön ja pidentävät sen
pintarakenteiden elinkaarta. Julkisivujen käsittely on usein järkevää suorittaa julkisivupuhdistuksen yhteydessä.

Julkisivusaneeraukset 

Olemme urakoineet rakennusten monimuotoisia julkisivusaneerauksia,
joihin on kuulunut rappaus-, tasoite- ja maalaustöiden lisäksi ruiskubetonointia, tiivistys- ja kapselointitöitä, hiekkapuhallustöitä, asbestin poistoa, painepesu- ja piikkaustöitä, julkisivusaumauksia, lisälämmöneristyksiä, parvekesaneerauksia ja parvekelattiapinnoituksia. Jyväskylän seudulla olemme mm. peruskorjanneet ja pinnoittaneet yli 500 parveketta.

 

Kaikissa töissämme panostamme ripeään ja joustavaan työskentelyyn. Olemme luotettava toimija, joka pitää sovituista aikatauluista kiinni ja työskentelee suunnitelmien mukaan.

Palvelumme 

Meiltä löydät ammattitaitoisen henkilökunnan ja monipuolisen maalaus-, tasoite- ja rappaustöiden tarjonnan. Myös rakennussaneeraukset, entisöintikunnostukset sekä lattioiden maalaus ja pinnoitus kuuluvat erikoisosaamiseemme. Hoidamme niin asuintalot, liiketilat kuin isotkin julkiset rakennukset. Toimimme Muuramesta käsin Jyväskylän ja koko Keski-Suomen alueella.

Lue lisää yrityksestämme